هاتفخبر – نشست رؤسای دانشگاههای استان گیلان به منظور حضور مؤثر در کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری استان در حوزهی ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی استان گیلان در رشت برگزار شد.
هاتفخبر – نشست رؤسای دانشگاههای استان گیلان به منظور حضور مؤثر در کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری استان در حوزهی ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی استان گیلان در رشت برگزار شد. به گزارش رسیده در این نشست، دکتر احمد رضی رئیس دانشگاه گیلان با تشکر از میزبانی دانشگاه علوم پزشکی، برگزاری نشستهایی از این دست را در شناخت هر چه بیشتر دانشگاهها از ظرفیتهای یکدیگر مفید دانست. رئیس دانشگاه گیلان همکاری دانشگاهها و مراکز علمی با یکدیگر را از الزامات حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم عنوان کرد و خواستار طرح و حل مسائل آموزشی، پژوهشی و فناورانه استان در این جلسات شد. تجمیع یک درصد اعتبارات پژوهشی استان، تدوین سند آمایش علم و فناوری استان، ایجاد منطقهی ویژه علم و فناوری، تفویض اختیارات شورای عتف به کارگروه استانی و نگاه ویژه به بینالمللی کردن دانشگاه از دیگر محورهای سخنان رئیس دانشگاه گیلان بود. دکتر شاهرخ یوسفزاده چابک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این نشست با خوش آمدگویی به رؤسای دانشگاههای استان از رئیس دانشگاه گیلان به عنوان بانی تشکیل جلسه تشکر نمود و ابراز امیدواری کرد که دانشگاههای استان بتوانند در کنار هم در زمینههای گوناگون مشارکت و همکاری کنند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان حضور پروفسور سمیعی را سبب بهبود روابط دانشگاه گیلان و دانشگاه علوم پزشکی دانست و ابراز امیدواری کرد تا دانشگاههای استان با برنامهریزی در کنار هم به موفقیتهای روزافزون دست یابند.
دکتر یوسفزاده در ادامه لازمهی فعالیت دانشگاه نسل سوم را نگاه بینالمللی به مسائل دانست و گفت: متأسفانه دانشگاهها در کشور با هم رقابت میکنند و عرصههای بینالمللی را نادیده میگیرند. وی با اشاره به امکان نیافتن رقابت در همهی حوزهها، خواستار ورود تخصصی به چند مسالهی مشخص برای رقابت در سطح بینالمللی شد. در این نشست دکتر سیدضیاءالدین میرحسینی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان به عنوان دبیر کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری استان به ارائهی گزارشی از روند شکلگیری این کارگروه و اقدامات انجام شده پرداخت. شایان گفتن است در این نشست دیگر رؤسای دانشگاهها نیز به بیان نظرات و دیدگاههای خود پرداختند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.