هاتفخبر – معاون فرهنگی ادارهی کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان با اشاره به اینکه آیین پایانی «هشتمین جشنوارهی جلوههای فرهنگ رضوی در رسانههای کشور» روز 27 تیر ماه امسال برگزار خواهد شد، آخرین فرصت شرکت در جشنواره را ۱۷ خرداد ماه ۱۳۹۷ عنوان کرد و گفت: فراخوان جشنواره برای یکهزار و 100 نشریه و بیش از یکهزار نفری که در طول سالهای گذشته در زمینهی ارائهی آثار مکتوب فرهنگ رضوی شناسایی شدهاند و همچنین بسیاری از مراکز فرهنگی و اعتقادی کشور ارسال شده است.
هاتفخبر – معاون فرهنگی ادارهی کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان با اشاره به اینکه آیین پایانی «هشتمین جشنوارهی جلوههای فرهنگ رضوی در رسانههای کشور» روز 27 تیر ماه امسال برگزار خواهد شد، آخرین فرصت شرکت در جشنواره را ۱۷ خرداد ماه ۱۳۹۷ عنوان کرد و گفت: فراخوان جشنواره برای یکهزار و 100 نشریه و بیش از یکهزار نفری که در طول سالهای گذشته در زمینهی ارائهی آثار مکتوب فرهنگ رضوی شناسایی شدهاند و همچنین بسیاری از مراکز فرهنگی و اعتقادی کشور ارسال شده است. به گزارش «هاتف» حسین ابراهیمیان همچنین خاطر نشان کرد: تاکنون حدود 400 اثر به دبیرخانهی این جشنواره رسیده و ما انتظار داریم هر چه به روزهای پایانی نزدیک میشویم تعداد آثار رسیده افزایش یابد. سال گذشته یکهزار و ۴۱۱ اثر رسیده بود و امیدواریم امسال تعداد آثار رسیده به دبیرخانهی جشنواره افزایش یابد. وی با بیان اینکه جشنوارهی یاد شده از سری برنامههای شانزدهمین جشنوارهی بین المللی امام رضا(ع) است که در این بخش گیلان میزبان برگزاری آن خواهد بود و ما هماکنون هشت سال است که میزبان «جشنوارهی جلوههای فرهنگ رضوی در رسانههای کشور» هستیم.
ابراهیمیان از دستاندرکاران رسانههای گروهی خواست تا در کیفیسازی آثار ارائه شده و تولید محتوا بیشتر توجه کنند و از این طریق میزبانی شایسته برای برگزاری این جشنواره باشند. وی با اشاره به اینکه همهی ما به نوعی به امام رضا(ع) تعلق خاطر داریم، گفت: دستاندرکاران رسانههای گروهی این وابستگی و دلبستگی را با ارائهی آثار فاخر به نمایش میگذارند. معاون فرهنگی ادارهی کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان با اشاره به انتشار پوستر و فراخوان جشنواره گفت: از بهمن ماه ۱۳۹۶ کار ارسال فراخوان جشنواره برای پیامرسانی به فعالان این بخش در رسانههای گروهی کشور و استان، مراکز دینی، دانشگاهها، دستگاههای فرهنگی، اشخاص و فعالان شناسایی شده در زمینهی فرهنگ رضوی و… انجام شده است، خواستار نوآوری و ارائهی مطلب نو و بدیع در زمینهی «جشنوارهی جلوههای فرهنگ رضوی در رسانهها» شد. وی تاکید کرد: انتظار داریم امسال هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی در مقایسه با سال گذشته آثار بیشتر و بهتری به دبیرخانهی جشنواره ارسال شود.
حسین ابراهیمیان خاطر نشان کرد: ما در برگزاری این جشنواره دو نگاه ملی و استانی داریم. در بخش ملی آثار ارسال شده به دبیرخانه برای هیات داوران در تهران ارسال میشود اما در نگاه استانی امسال ما موضوع نمایش را در دستور کار داریم و همچنین قدردانی از فعالان و رسانههای استان که در این زمینه بیشترین همکاری و تلاش را به خرج میگیرند. وی همچنین گفت: سال گذشته در بخش استانی ما در کنار تجلیل از رسانهها جشنوارهی شعر رضوی را برگزار کردیم که داوری اشعار رسیده بر عهدهی استان گیلان بود و امسال هم برگزاری نمایش رضوی را در بخش استانی تدارک دیدهایم که داوری این بخش هم بر عهدهی استان گیلان خواهد بود. ابراهیمیان با تاکید بر اینکه فراخو.ان و فرم شرکت در جشنواره به میزان وسیع چاپ و منتشر شده است، گفت: این پوسترها و فراخوانها پیامرسان ما برای گردآوری آثار کیفی در زمینهی جلوههای فرهنگ رضوی خواهند بود. وی از برگزاری این جشنواره همزمان با «دههی کرامت» امسال خبر داد و گفت: ترویج فرهنگ منور رضوی، تعمیق فعالیتهای فرهنگی، ادبی و هنری مرتبط با سیرهی پاک ائمهی معصومین(ع) به ویژه حضرت امام رضا(ع) و قدردانی از تولیدکنندگان و پدیدآورندگان آثار برتر فرهنگی و هنری در زمینهی سیره، شخصیت و معارف حضرت امام رضا(ع) از برنامههای ما در اجرای این جشنواره است. معاون فرهنگی این ادارهی کل همچنین اظهار نمود: هر ساله موضوعاتی جدید برای جشنواره انتخاب میکنیم تا تنوع آثار ارسالی بیشتر و بهتر شده و دامنهی فعالیتهای فرهنگی – هنری در زمینهی فرهنگ منور رضوی گسترش یابد و همچنین سبب تشویق و ترغیب پدیدآورندگان آثار به ارائهی اثر جدید و نو شود. گفتنی است امسال علاقهمندان میتوانند پنج محور «سبک زندگی رضوی»، «فرهنگ رضوی»، «سیرهی سیاسی و اجتماعی رضوی»، «جلوههای رضوی» و «اقتصاد مقاومتی» آثار خود را به «جشنوارهی جلوههای فرهنگ رضوی در رسانهها» ارائه دهند. بخش اصلی جشنواره شامل مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری، آثار رادیویی و تلویزیونی و شعر رضوی می شود که شرکتکنندگان می توانند آثار خود را در هفت رشتهی «تیتر»، «سرمقاله و یادداشت»، «خبر»، «گزارش»، «مصاحبه»، «عکس» و «مقاله» به دبیرخانهی جشنواره ارسال کنند.
همچنین بخش ویژه به «گرافیک رضوی در رسانه ها» اختصاص یافته شرکت کنندگان می توانند آثار خود در سه رشتهی «تصویرسازی»، «صفحه آرایی نشریه و طراحی جلد» و «آرم و نشان» که در یکی از نشریات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری منتشر شده را به دبیرخانه ارسال کنند. مضمون و محتوای همهی آثار ارسال شده باید از سیره و معارف امام رضا(ع) و آموزه های رضوی، اهلبیت(ع) و قرآن کریم الهام گرفته باشد. با ارسال فراخوان و پوستر این جشنواره، چندین هزار کبوتر پیامرسان «جشنوارهی جلوههای فرهنگ رضوی» در آسمان رسانههای کشور به پرواز درآمدند تا پیام دستاندرکاران جشنواره را به نقاط دور و نزدیک کشور برسانند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.