هاتفخبر – در دومین روز از «هفتهی سلامت، در کلاس آموزشی تغذیه در «بیمارستان پورسینای رشت» موضوع پراهمیت «نقش تغذیه در پیگیری و درمان دیابت» مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
هاتفخبر – در دومین روز از «هفتهی سلامت، در کلاس آموزشی تغذیه در «بیمارستان پورسینای رشت» موضوع پراهمیت «نقش تغذیه در پیگیری و درمان دیابت» مورد بحث و بررسی قرار گرفت. به گزارش «هاتفخبر» از روابط عمومی «مرکز آموزشی – درمانی پورسینای رشت» در دومین روز از «هفتهی سلامت» کلاس آموزشی تغذیه با عنوان و برنامهی «نقش تغذیه در پیشگیری و درمان دیابت» ویژهی همراهان و مراجعان بیماران در «بیمارستان پورسینای رشت» برگزار شد.
بر پایهی این گزارش در برپایی این کلاس آموزشی، زهرا قربانی کارشناس هماهنگکنندهی ایمنی بیمار مطالبی مهم در بارهی شناخت و علایم بیماری دیابت و همچنین شیوع آن در جامعه ارائه نمود. سپس لیلا رضایی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی «بیمارستان پورسینای رشت» هم با ارائهی مطالبی به بررسی و اهمیت نقشی که تغذیه در پیشگیری و درمان بیماری دیابت دارد، پرداخت. گفتنی است، در این کلاس آمزشی که برای آشنایی حاضران بیماری دیابت برگزار شده بود، با نان سالم، نان سبوسدار از شرکتکنندگان پذیرایی شد و پمفلتهای آموزشی نیز در اختیار آنان قرار گرفت.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.