کد خبر : 16171
تاریخ انتشار : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۴

«نقش تغذیه در پیشگیری و درمان دیابت در «بیمارستان پورسینا» بررسی شد

«نقش تغذیه در پیشگیری و درمان دیابت در «بیمارستان پورسینا» بررسی شد

هاتف‌خبر – در دومین روز از «هفته‌ی سلامت، در کلاس آموزشی تغذیه در «بیمارستان پورسینای رشت» موضوع پراهمیت «نقش تغذیه در پیگیری و درمان دیابت» مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

   هاتف‌خبر – در دومین روز از «هفته‌ی سلامت، در کلاس آموزشی تغذیه در «بیمارستان پورسینای رشت» موضوع پراهمیت «نقش تغذیه در پیگیری و درمان دیابت» مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش «هاتف‌خبر» از روابط عمومی «مرکز آموزشی – درمانی پورسینای رشت» در دومین روز از «هفته‌ی سلامت» کلاس آموزشی تغذیه با عنوان و برنامه‌ی «نقش تغذیه در پیشگیری و درمان دیابت» ویژه‌ی همراهان و مراجعان بیماران در «بیمارستان پورسینای رشت» برگزار شد.


بر پایه‌ی این گزارش در برپایی این کلاس آموزشی، زهرا قربانی کارشناس هماهنگ‌کننده‌ی ایمنی بیمار مطالبی مهم در باره‌ی شناخت و علایم بیماری دیابت و همچنین شیوع آن در جامعه ارائه نمود.
سپس لیلا رضایی کارشناس تغذیه و رژیم درمانی «بیمارستان پورسینای رشت» هم با ارائه‌ی مطالبی به بررسی و اهمیت نقشی که تغذیه در پیشگیری و درمان بیماری دیابت دارد، پرداخت.
گفتنی است، در این کلاس آمزشی که برای آشنایی حاضران بیماری دیابت برگزار شده بود، با نان سالم، نان سبوس‌دار از شرکت‌کنندگان پذیرایی شد و پمفلت‌های آموزشی نیز در اختیار آنان قرار گرفت.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.