هاتفخبر – علی احمدی کاسانی دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه گیلان با حمایت و پشتیبانی این دانشگاه و با اختراع «چادر صحرایی با فناوری نانوکولرهای خورشیدی» موفق به دریافت مدال نقرهی جشنوارهی جهانی اختراعات ژنو شد.
هاتفخبر – علی احمدی کاسانی دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه گیلان با حمایت و پشتیبانی این دانشگاه و با اختراع «چادر صحرایی با فناوری نانوکولرهای خورشیدی» موفق به دریافت مدال نقرهی جشنوارهی جهانی اختراعات ژنو شد. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه گیلان جشنوارهی جهانی اختراعات ژنو هر ساله زیر نظر دولت سوئیس و شهرداری ژنو در این شهر برگزار میشود و بزرگترین رویداد در زمینهی اختراعات جهان است. در این دوره شرکتکنندگانی از ۹۱ کشور جهان همچون چین، روسیه، اسپانیا، سوئیس و… در آن شرکت کردند که علی احمدی کاسانی دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه گیلان در این جشنواره موفق به دریافت جایزهی ویژه از طرف دولت کرواسی و مدال نقره از طرف دولت سوییس بین ۵۰۰ شرکتکننده شده است.
دربارهی این اختراع که «چادر صحرایی با فناوری نانوکولرهای خورشیدی» نام دارد باید گفت: یکی از مشکلات چادرهای صحرایی گرم شدن غیرقابل تحمل فضای داخل آنها زیر نور آفتاب است که منجر به خطر گرمازدگی و کرامپگرمایی برای ساکنان چادرهای صحرایی میگردد. در این اختراع با استفاده از فناوری نانو، برای نخستین بار در جهان از نانوکولرهای خورشیدی روی سطح چادر استفاده شده که با تغذیه از نور خورشید محیط داخل چادر را خنک و دمای آن را در حدود ۲۰ درجهی سانتیگراد نگاه میدارند. این اختراع در شرایط کمکرسانی به زلزلهزدگان در تابستان، مردم عشایر، جنگزدگان و برای همهی مردم که خواستار استراحت در طبیعت در دمایی مناسب هستند بسیار مفید و قابل استفاده است. گفتنی است که در زلزلهی سیچوآن چین در سال ۲۰۰۸ بیش از پنجهزار نفر از حادثهدیدگان بر اثر گرمای شدید داخل چادرهای صحرایی جانشان را از دست دادند که این مساله اهمیت اختراع دانشجوی دانشگاه گیلان را بیشتر نشان میدهد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.