هاتف خبر – رئیس پارک علم و فناوری گیلان در نشست خبري خود از گسترش ارتباطات بین المللی برای توسعه ی میزان صادرات محصولات دانش بنیان خبر داد.
هاتف خبر – رئیس پارک علم و فناوری گیلان در نشست خبري خود از گسترش ارتباطات بین المللی برای توسعه ی میزان صادرات محصولات دانش بنیان خبر داد. دکتر مجید متقی طلب در آغاز سخنان خود با اشاره به شروع به كار پارك علم و فناوري گيلان، روند توسعه ی پارك و حمايتهاي انجام شده به شركتهاي فناور مستقر در اين مركز در سالهاي گذشته را تشريح نمود و بر اساس اطلاعات، آماري در باره ی دستاوردهاي شركتهاي فناور نیز ارائه کرد. وی یکی از دستاوردهاي شركتهاي فناور را اشتغال بيش از ۹۱۵ نفر به صورت تمام وقت اعلام كرد و گفت: با توجه به كل تسهيلات و اعتبارات پرداخت شده – اعم از تسهيلات حمايتي پارك و صندوق نوآوري و صندوق كارآفريني اميد – سرانه ی هزينه ی ايجاد اشتغال در اين مركز ۱۳ ميليون تومان است.
دکتر متقی طلب افزود: حضور و استقرار ۳۱۲ شركت فناور در اين پارك، معادل هفت درصد از تعداد شركتهاي فناور كشور است كه در ساختارهاي مختلف حمايتي، در پارك علم و فناوري گيلان و مراكز رشد، مستقر هستند. رئیس پارک علم و فناوری گیلان سپس با اشاره به تعداد شركتهاي دانش بنيان در كشور گفت: هم اکنون یکهزار و ۴۳۰ شركت دانش بنيان در ۴۲ پارك علم و فناروي كشور مستقرند و اين در حالي است كه در پارك علم و فناروي گيلان ۵۰ شركت دانش بنيان استقرار دارد كه با توجه به ميانگين شركتهاي دانشبنيان مستقر در پاركهاي علم و فناوري كل كشور، اين رقم ۱.۴ درصد بيشتر از متوسط كشوري است. وی در ادامه با اشاره به طرح توسعه یي پارك علم و فناروي گيلان گفت: با توجه به اختصاص سايت ۳۰ هكتاري به پارك علم و فناوري گيلان، طرح جامع توسعه با ساختار جديد در حال شكلگيري است و با طرح ايدهي دهكده ی استارتآپ، شاهد تسريع در توسعه ی فناوريهاي نوين در استان خواهیم بود كه اين خود نيازمند حمايت ويژه ی اصحاب رسانه در فرهنگسازي و اطلاع رساني اين موضوع است.
دكتر متقي طلب به چند نمونه از محصولات و خدمات تجاريسازي شده و صنعت ساز شركت هاي فناور اشاره كرد و گفت: نمونه ی بارز ارتقاي توان توليد ملي، را مي توان به بومي سازي فناوري توليد سلولز از پسماندهاي كشاورزي اشاره كرد كه به وسیله ی شركتهاي فناور مستقر در پارك و سرمايه گذاري بخش خصوصي طراحي، ساخته و آماده راه اندازي است. رئيس پارك علم و فناروي گيلان با اشاره به استقرار دبيرخانه ی شبكه ی پاركهاي علم و فناوري كشورهاي اسلامي، در اين مركز گفت: يكي ديگر از دستاوردهای پارك علم و فناوری گیلان، گسترش ارتباطات بين المللي در راستاي صادرات محصولات و خدمات دانش بنيان به كشورهاي ديگر بوده كه در اين زمینه مي توان به آمار صادرات محصولات دانش بنيان در كل كشور كه رقمي معادل ۲۱۴ ميليون دلار است اشاره نمود كه از اين بین ۹۲۵ هزار دلار صادرات محصولات فناور شركتهاي مستقر در پارك علم و فناوري گيلان است.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.