هاتف خبر – عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: متاسفانه به علت عدم برچسب گذاری تراریخته ارداتی مصرف کنندهای که محصول را خریداری میکند نمیداند محصول تراریخته است. جلال محمودزاده در گفتوگو با “خانه ملت”درباره واردات محصولات تراریخته به کشور، اظهار داشت: محصولات تراریخته محصولاتی هستند که تغییر ژنتیک یافتهاند و با واردات مصرف
هاتف خبر – عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: متاسفانه به علت عدم برچسب گذاری تراریخته ارداتی مصرف کنندهای که محصول را خریداری میکند نمیداند محصول تراریخته است. جلال محمودزاده در گفتوگو با “خانه ملت”درباره واردات محصولات تراریخته به کشور، اظهار داشت: محصولات تراریخته محصولاتی هستند که تغییر ژنتیک یافتهاند و با واردات مصرف انسانی و دامی آن کاملا مخالف هستم.
عدم برچسب گذاری محصولات تراریخته ظلم به مصرف کننده است
عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه محصولاتی تراریختهای که وارد میشوند فاقد کدگذاری و برچسب هستند، گفت: متاسفانه مصرف کننده که محصول را خریداری میکند نمیداند محصول تراریخته بوده و این مسئله ظلم به مصرف کننده است.
نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه باید برای واردات محصولات ارگانیک تلاش کنیم زیرا واردات محصولات تراریخته به زیان جامعه است، ادامه داد: اگر مجبور به واردات محصولات تراریخته هستیم باید کدگذاری شوند تا خود مصرف کننده تصمیمگیری کند که از محصولات تراریخته استفاده کند یا خیر، متاسفانه در حال حاضر نمیتوان محصولات ارگانیک و تراریخته را جداسازی کرد.
مصرف تراریختهها توسط دام در گوشت آن تغییر ایجاد میکند
وی با اشاره به اینکه در قانون برنامه ششم توسعه واردات تراریخته ممنوع شد اما در لایحه بودجه واردات تراریخته مورد استفاده دام آزاد اعلام شده است، ادامه داد: این مسئله نیز اشتباه است، محصول تراریختهای مانند ذرت و سویا که توسط دام مصرف میشود تبدیل به گوشت و شیر میشود و همچنین در کیفیت گوشت تاثیرگذار است و در بافتهای گوشت تغییر ایجاد میکند که مصرف آن برای انسان نیز زیان دارد.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بهعنوان یک کارشناس با واردات محصولات تراریخته مصرف دام و انسان مخالف هستم، تصریح کرد: باید دولت از کشورهایی واردات داشته باشد که در آنها محصولات ارگانیک تولید و محصول تراریختهای ندارند.
محمودزاده در پایان در باره اینکه مسئول برچسب گذاری محصولات بر عهده چه کسی است، اظهار داشت: این مسئله به سه مجموعه وزارت جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت و سازمان استاندارد برمیگردد که باید هماهنگی لازم را برای برچسبگذاری محصولات تراریخته ایجاد و تراریختهها را از ارگانیک جداسازی کنند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.