هاتفخبر – دانشکدهی تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه گیلان در جمع برترین دانشکدههای ورزشی جهان و همچنین سه دانشگاه برتر ورزشی کشور قرار گرفته است.
هاتفخبر – دانشکدهی تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه گیلان در جمع برترین دانشکدههای ورزشی جهان و همچنین سه دانشگاه برتر ورزشی کشور قرار گرفته است. نظام رتبهبندی شانگهای در سال ۲۰۱۷ میلادی برای نخستین بار رتبهبندی دانشکدهها و بخش علوم ورزشی دانشگاههای برتر را منتشر کرد و بر طبق اعلام رسمی از کشور ایران به ترتیب دانشکدههای تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه گیلان، دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه تهران در بازهی ۲۰۱-۳۰۰ دانشگاههای برتر دنیا قرار گرفتند. روابط عمومی دانشگاه گیلان در پایگاه اطلاعرسانی این دانشگاه افتخار و موفقیت به دست آمده را به خانوادهی بزرگ دانشگاه گیلان تبریک گرفته است.
در همین زمینه دکتر محمدجواد دهقانی سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) گفت: نظام رتبهبندی شانگهای در سال ۲۰۱۷ میلادی برای نخستین بار رتبهبندی دانشکدهها و بخشهای علوم ورزشی دانشگاههای برتر دنیا را منتشر کرده است. وی گفت: رتبهبندی شانگهای یکی از معتبرترین رتبهبندیهای جهانی است که نتایج آن را دانشگاه شانگهای ژیائوتنگ چین منتشر میکند. این رتبهبندی در قالب یک پروژه بزرگ در کشـور چیـن برای اولین بار در ژوئن سال ۲۰۰۳ میلادی به وسیلهی دانشگاه شانگهای منتشر شد و به صورت سالانه روزآمد میشود. دهقانی اظهار نمود: دانشگاه دیکین استرالیا(دانشکدهی ورزش و علوم تغذیه)، دانشگاه لافبورو انگلستان(دانشکدهی ورزش، بهداشت و علوم تغذیه) و دانشکدهی علوم ورزشی نروژ به ترتیب در جایگاه اول تا سوم برترین دانشکدههای تربیت بدنی و علوم ورزشی جهان در رتبهبندی سال ۲۰۱۷ شانگهای قرار گرفتند. وی گفت: از کشور ایران سه دانشگاه در جمع برترین دانشکدههای ورزشی دنیا معرفی شدند که دانشکدههای تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه گیلان، دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه تهران به ترتیب در بازه ۲۰۱-۳۰۰ دانشگاههای برتر جهان قرار گرفتند. سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ادامه داد: انتخاب دانشگاهها بر اساس دو معیار بوده است. اول اینکه دانشگاهها، دانشکدهی ورزشی (تربیت بدنی) داشته باشند. معیار دوم اینکه دانشکده یا دپارتمان در پنجسال گذشته به طور فعال به پژوهش پرداخته باشد که در مجموع ۳۶۷ دانشگاه انتخاب و رتبهبندی شدهاند. وی افزود: دانشگاهها باچندین شاخص علمی یا پژوهشی رتبهبندی میشوند که شامل مقالات نمایه شده در وب آف ساینس، استنادهای کل، استنادهای هر مقاله، مقالات منتشر شده در ۲۵ درصد مجلات برتر و درصد مقالات یک موسسه که با همکاریهای بینالمللی منتشر شده است. دهقانی افزود: برای هر شاخص، موسسه با بالاترین امتیاز، نمرهی ۱۰۰ را به خود اختصاص میدهد و دیگر موسسات به عنوان درصدی از بالاترین نمره لحاظ میشوند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.