کد خبر : 11679
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۵ مهر ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۸

در «همایش ایمنی در صنعت برق» اداره‌ی توزیع برق خشكبیجار عنوان شد؛ پیش از شروع به کار پرسنل برقکار به او آموزش داده می‌شود

در «همایش ایمنی در صنعت برق» اداره‌ی توزیع برق خشكبیجار عنوان شد؛ پیش از شروع به کار پرسنل برقکار به او آموزش داده می‌شود

هاتف‌‌خبر- با هماهنگی مدیریت توزیع برق شهرستان رشت، امور توزیع برق منطقه‌ی 5 رشت و اداره‌ی توزیع برق خشکبیجار، «همایش ایمنی در صنعت برق» با حضور دکتر حسنی نماینده‌ی مردم شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه، بخشدار و فرمانده‌ی نیروی انتظامی بخش خشکبیجار، مهندس بستانی معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ، مهندس مهدیزاده مدیریت توزیع برق شهرستان رشت، مدیران امورهای توزیع برق رشت و برخی از کارشناسان، برقکاران و شرکتهای پیمانکاری طرف قرارداد شرکت توزیع نیروی برق روز سی‌ام شهریور ماه 1396 در یکی از سالنهای همایش بخش خشکبیجاربرگزار شد.

   هاتف‌‌خبر– با هماهنگی مدیریت توزیع برق شهرستان رشت، امور توزیع برق منطقه‌ی 5 رشت و اداره‌ی توزیع برق خشکبیجار، «همایش ایمنی در صنعت برق» با حضور دکتر حسنی نماینده‌ی مردم شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه، بخشدار و فرمانده‌ی نیروی انتظامی بخش خشکبیجار، مهندس بستانی معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ، مهندس مهدیزاده مدیریت توزیع برق شهرستان رشت، مدیران امورهای توزیع برق رشت و برخی از کارشناسان، برقکاران و شرکتهای پیمانکاری طرف قرارداد شرکت توزیع نیروی برق روز سی‌ام شهریور ماه 1396 در یکی از سالنهای همایش بخش خشکبیجاربرگزار شد.


در آغاز این همایش مهندس جوهری مدیر امور توزیع برق منطقه‌ی 5 رشت با خیرمقدم‌گویی به حاضران هدف از برگزاری همایش را نهادینه نمودن رعایت قوانین و نکات ایمنی حین انجام کار عنوان کرد و گفت: به همین جهت همایشها و دوره‌های ایمنی در سطوح مختلف برای همکارانمان برگزار می‌شود زیرا از این طریق می‌توان حوادث حین انجام کار را به حداقل رساند.
وی در ادامه درباره‌ی علل بروز حوادث نکاتی بیان نموده و گفت: اولین علت وقوع حادثه عدم دانش فنی و نداشتن اطلاعات ایمنی نیروهای اجرایی است که این عوامل نصها مرتفع گردد، همچنین از دیگرعلل بروز حوادث بی‌توجهی فرد نسبت به نکات ایمنی است زیرا هر پرسنل عملیاتی پیش از شروع کار دوره‌های ایمنی را می‌گذراند و تجهیزات ایمنی فردی و گروهی در اختیارش قرار می‌گیرد و اینچنین فردی با آمادگی کامل برای انجام کار اعزام می‌شود به همین دلیل اگر حادثه‌یی رخ داد ناشی از بی‌دقتی خود او خواهد بود. به طور مثال اگر یک سیمبان هنگام شروع کار چهارعمل اصلی ایمنی یعنی قطع، تست، تخلیه و اتصال زمین را به درستی اجرا نماید از بروز بسیاری از حوادث جلوگیری خواهد شد.


مهندس جوهری با بیان اینکه استفاده از لوازم و وسایل ایمنی حین انجام کار ضروری است از نیروهای عملیاتی خواست تا به نکات ایمنی و رعایت دستورالعملهای آن توجه کافی بنمایند.
در ادامه مهندس مهدیزاده مدیریت توزیع برق شهرستان رشت هم با گرامیداشت یاد و خاطره شیهدان گفت: برف سال گذشته که در مدتی کوتاه خساراتی فراوان به شبکه‌های برق استان وارد نمود و موجب خاموشیهای گسترده شد با همدلی و همراهی همه‌ی شما عزیزان و مسوولان استانی در کوتاهترین زمان ممکن مشکلات شبکه‌ی برق مرتفع گردید و این امر به نوبه خود جای قدردانی و تشکر دارد.
مدیریت توزیع برق شهرستان رشت با اشاره به منابع موجود هر سازمان و بررسی هر یک از آنها افزود: مهمترین و ارزشمندترین سرمایه‌ی هر سازمان نیروهای انسانی آن است و صیانت از این سرمایه‌ی گرانبها لازم و ضروری بوده و این همایش مبین همین قضیه است.


وی در ادامه خاطر نشان کرد: همه‌ی ما که در این سازمان مشغول به کار هستیم تنها متعلق به خودمان نبوده و در قبال خانواده، جامعه و … مسوول و متعهد هستیم زیرا برای رسیدن به این جایگاه برای ما هزینه‌های بسیاری پرداخت شده است و ما هم وظیفه داریم به عنوان عضوی از منابع انسانی شرکت از خود محافظت نماییم.
وی با بیان اهمیت ایمنی در هر سازمان به ویژه سازمانهای عملیاتی و خدمت‌رسان گفت: امروزه نگاه به موضوع ایمنی با گذشته متفاوت است و تبدیل به فرهنگ شده و لازم است قوانین و دستورالعملهای آن نیز به وسیله‌ی همگان رعایت گردد و ما موظفیم قبل از اینکه مورد محاسبه قرار گیریم عملکرد خود را در تمامی ابعاد بررسی نماییم و ببینیم که در ابعاد فنی، رفتاری، سازمانی، ایمنی و… در چه جایگاهی هستیم.

مهندس مهدیزاده با بیان اینکه رویکرد ایمنی در جهت پیشگیری از حوادث است، گفت: بررسیهای آماری نشان می‌دهد که 95 درصد علل بروز حوادث حین کار مربوط به خود فرد است. گاهی بر اثر سهل‌انگاری و بی‌توجهی به نکات ایمنی حوادثی به وقوع مي پیوندد که غیرقابل جبران می‌شود.
وی همچنین با اشاره به وظایف سراکیپهای نیروهای عملیاتی خاطر نشان کرد: وظایف سرگروه اکیپهای عملیاتی بسیار حساس و مهم بوده و نباید هیچ کاری بدون هماهنگی او انجام شود. تمام اعضای گروه موظفند از وی متابعت نمایند زیرا مسوولیت و عواقب حوادث ناشی از انجام کار بر عهده سراکیپها بوده و به همین خاطر باید همواره حین انجام کار در کنار گروه خود حضور داشته و نظارت لازم را انجام دهند.


مدیریت توزیع برق شهرستان رشت در پایان خواستار توجه بیشتر همکاران برقکار و شرکتهای پیمانکاری طرف قرارداد به نکات و دستورالعملهای ایمنی شد و خدمت‌رسانی به مردم شریف استان را موهبتی الهی عنوان کرد که باید همگی قدردان آن باشیم.
سپس دکتر حسنی با قدردانی از عملکرد مثبت شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان در زمان بحرانها نکاتی را درباره‌ی انتظارات مردم از این شرکت برای حاضران بیان نمود.
شایان گفتن است پخش کلیپهای ایمنی از دیگر برنامه‌های این همایش بود و در پایان نیز از سه برقکار حوزه‌ی امور توزیع برق منطقه‌ی 5 رشت و یک شرکت پیمانکاری طرف قرارداد این شرکت که مسائل ایمنی را حین انجام کار کاملاً رعایت نموده بودند با اهدای لوح سپاس و هدیه قدردانی و تجلیل گردید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.