کد خبر : 9833
تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۹

در نخستین نشست شورای علمی بنیاد نخبگان استان گیلان در سال ۱۳۹۶ تاکید شد؛ استعدادهای بالقوه‌ی نخبگان باید بالفعل شود

در نخستین نشست شورای علمی بنیاد نخبگان استان گیلان در سال ۱۳۹۶ تاکید شد؛ استعدادهای بالقوه‌ی نخبگان باید بالفعل شود

هاتف‌نیوز – به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان گیلان در نخستین نشست شورای علمی بنیاد نخبگان استان گیلان در سال 1396 که صبح روز سه‌شنبه هشتم فروردین ماه امسال در بنیاد نخبگان استان گیلان تشکیل شد، دکتر مسعود اصفهانی بر تبدیل شدن استعدادهای بالقوه‌ی نخبگان به بالفعل تاکید کرد.

   هاتف‌نیوز – به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان گیلان در نخستین نشست شورای علمی بنیاد نخبگان استان گیلان در سال 1396 که صبح روز سه‌شنبه هشتم فروردین ماه امسال در بنیاد نخبگان استان گیلان تشکیل شد، دکتر مسعود اصفهانی بر تبدیل شدن استعدادهای بالقوه‌ی نخبگان به بالفعل تاکید کرد.
در این نشست که دکتر ابراهیم‌زاده چهره‌ی ماندگار زیست‌شناسی کشور و برگزیده‌ی جایزه‌ی علامه طباطبایی بنیاد ملی نخبگان به عنوان میهمان ویژه نیز حضور یافته بود، دکتر مسعود اصفهانی رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان با تبریک سال نو و عید نوروز و همچنین آرزوی سالی پرثمر و موفقیت‌آمیز برای اعضای این بنیاد، از حضور شرکت‌کنندگان در این نشست قدردانی کرد.
وی در آغاز سخنانش به ماده‌ی 80 برنامه‌ی ششم توسعه‌ی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر مکلف بودن بنیاد ملی نخبگان برای ارزیابی عملکرد همه‌ی دستگاه‌های اجرایی کشور در امور مربوط به نخبگان و فعالیتهای نخبگانی مبتنی بر سند راهبردی کشور اشاره کرد و سپس بر توجه خاص نظام به موضوع نیروهای انسانی سرآمد و مسوولیت بنیاد در پایش برنامه‌های نخبگانی و همچنین مسوولیت نخبگان در جامعه تاکید کرد.
رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان افزود: نخبگان و استعدادهای برتر سرمایه‌های بالقوه استان هستند که باید بالفعل شده و اثرگذاری خود را در جامعه به اثبات برسانند و بنیاد نخبگان استان گیلان همه‌ی تلاش خود را در جهت توانمندسازی و تهیه‌ی بسترهای لازم برای رشد و تعالی نخبگان استان به کار می‌گیرد.
دکتر اصفهانی در ادامه با برشمردن رسالت این بنیاد در چهار محور نخبه‌شناسی، نخبه‌پروری، نخبه‌گزینی و نخبه‌گماری، عملکرد بنیاد نخبگان استان گیلان در سال 1395 را در دو بخش موظف ملی و استانی به طور اجمالی برای حاضران تشریح نمود.
وی گزارشی از برگزاری جشنواره‌ی اختراعات «رویش دماوند» که در اردیبهشت سال 1395 برگزار شد نیز ارائه کرد و از همکاری شایسته‌ی دکتر امیرتیموری ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در این زمینه قدردانی کرد.
رئیس بنیاد نخبگان استان گیلاندر ادامه برنامه‌ی ملی «طرح شهاب» در سال 95 را از مهمترین فعالیتهای بنیاد نخبگان استان گیلان برشمرد و گفت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری در زمینه‌ی نخبه‌یابی، برنامه‌ی ملی «شهاب» را از سیاستهای اصلی بنیاد ملی در شناسایی نخبگان باید دانست.

۲۳

وی افزود: این طرح که از سال 92 در استان گیلان شروع شده تاکنون در شهرستانهای رشت، بندرانزلی، آستارا، صومعه‌سرا و لاهیجان در دست اجرا بوده و از سال تحصیلی آینده شهرستانهای آستانه‌ی اشرفیه، رودسر، رودبار و فومن نیز زیرپوشش این برنامه قرار خواهند گرفت.
دکتر اصفهانی ادامه‌ی اعطای جایزه‌های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر و توسعه‌ی فرهنگی فعالیتهای این بنیاد و همچنین برقراری ارتباط موثر با دیگر نهادها، ادارات و مراکز دانشگاهی استان گیلان را از دیگر فعالیتهای بنیاد نخبگان استان گیلان برشمرد.
رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان به فعالیتهای انجام شده در جهت توانمندسازی نخبگان و استعدادهای برتر نیز پرداخت و گفت: تشکیل کلاسهای آموزشی، تربیتی و مهارتهای زندگی با حضور مربیان مجرب دانشگاهی، اجرای طرح دوست علمی و برگزاری بازدیدهای علمی- فرهنگی، نشستهای هم‌اندیشی نخبگان مسوولان ملی و استانی، به ویژه با محوریت اقتصاد مقاومتی و با هدف توانمندسازی نخبگان و استعدادهای برتر استان گیلان از جمله برنامه‌های برگزار شده‌ی این بنیاد در سال گذشته بود.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود به موضوع تکریم و الگوسازی نخبگان پرداخت و با برشمردن اهداف آن، افزود: بنیاد نخبگان استان گیلان در سال گذشته موفق به برگزاری مراسم تکریم و الگوسازی از سرآمدان گیلانی همچون آقای دکتر بهمن مهری(چهره‌ی ماندگار ریاضیات کشور)، زنده‌یاد دکتر معین (ادیب و فرهیخته‌ی گیلانی) و آقای دکتر ابراهیم‌زاده معبود(چهره‌ی ماندگار زیست‌شناسی کشور و برگزیده‌ی جایزه‌ی علامه طباطبایی بنیاد ملی نخبگان) شد که مورد استقبال چشمگیر نخبگان و استعدادهای برتر و دیگر مخاطبان هدف نیز قرار گرفت.
دکتر مسعود اصفهانی همچنین به راه‌اندازی جایزه‌ی علمی دکتر ابراهیم‌زاده برای دانشجویان برتر زیست‌شناسی و صندوق نخبگان علمی امام علی(ع) با مشارکت موسسه‌ی خیریه‌ی امام علی(ع) در سال گذشته خبر داد.
وی در ادامه برنامه‌های سال 1396 بنیاد نخبگان استان گیلان را تشریح کرد.
در این نشست دکتر ابراهیم‌زاده و برخی از اعضای شورای علمی نیز به طرح دیدگاه‌های خود در باره‌ی برنامه‌های اجرا شده و برنامه‌های پیش رو پرداختند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.