هاتف نیوز- در تفاهمنامهی همکاری امضا شده بین ادارهی کل کتابخانههای عمومی استان گیلان و ادارهی کل بهزیستی استان بر استفادهی مددجویان زیر پوشش سازمان بهزیستی از خدمات نوین کتابخانههای عمومی در سراسر استان تاکید شد.
هاتف نیوز– در تفاهمنامهی همکاری امضا شده بین ادارهی کل کتابخانههای عمومی استان گیلان و ادارهی کل بهزیستی استان بر استفادهی مددجویان زیر پوشش سازمان بهزیستی از خدمات نوین کتابخانههای عمومی در سراسر استان تاکید شد. نشست امضای تفاهمنامهی همکاری بین ادارهی کل بهزیستی استان گیلان و ادارهی کل کتابخانههای عمومی استان پیش از ظهر روز دوشنبه چهارم بهمن ماه امسال با حضور دکتر محمدرضا پارسی مدیرکل بهزیستی استان گیلان، زهرا بدنآرا سرپرست ادارهی کل کتابخانههای عمومی گیلان، معاونان و مسوولان ستادی دو دستگاه اجرایی در تالار جلسات ادارهی کل بهزیستی گیلان برگزار شد. در آغاز این نشست دکتر پارسی در سخنانی با اشاره به خدمات و اقدامات بهزیستی برای جامعهی مورد پوشش، پیشگیری از بروز آسیبهای اجتماعی را نخستین وظیفهی دستاندرکاران این بخش عنوان کرد. وی به جامعهی مددکاران استان گیلان به عنوان جامعهیی پویا اشاره نمود که ایجاد امکانات لازم، طبق منشور حقوق شهروندی و کنوانسیون سازمان جهانی یونسکو از مهمترین نیازهای این جامعه است.
دکتر محمدرضا پارسی در اختیار قرار دادن خدمات آموزشی و فرهنگی همچون خدمات کتابخانهیی و استفاده از امکانات فرهنگی در سراسر استان گیلان را یکی از مهمترین اهداف امضای این تفاهمنامهی همکاری برشمرد و اظهار امیدواری کرد تا با همکاری مشترک دو مجموعه گامهایی عملی موثر برای برخورداری مددجویان از امکانات کتابخانهها برداشته شود. در ادامهی این نشست سرپرست ادارهی کل کتابخانههای عمومی استان گیلان نیز با بیان اینکه مطالعه و کتابخوانی سهم بسیار مهمی در توسعهی فرهنگی جامعه دارد، گفت: نهاد کتابخانههای عمومی با درک صحیح از این موضوع توسعهی فرهنگ کتابخوانی در نقاط مختلف کشور را جزو رسالتهای اصلی خود قرار داده و در این مسیر برنامههای متنوعی نیز به اجرا گذاشته است. زهرا بدنآرا به وجود 102 کتابخانهی عمومی فعال نهادی، مشارکتی، مستقل و سیار در استان گیلان اشاره کرد و افزود: هماکنون در همهی این کتابخانهها برنامههای فرهنگی مختلف با موضوع و محور کتاب برگزاری میشود. وی همچنین اضافه کرد: در گذشته تصوری که از کتابخانهها میشد، این بود که کتابخانه مکانی برای ذخیره و امانت کتاب است اما امروزه کتابخانهها به پاتوقی برای انجام فعالیتهای فرهنگی تا شعاع یک کیلومتری آن تبدیل شدهاند. بدنآرا در ادامه به وجود بزرگترین کتابخانهی عمومی ویژهی کودکان شمال کشور در شهر رشت و نیز کتابخانهی عمومی گویا و بریل خاتمالانبیای رشت نیز اشاره کرد و گفت: در این کتابخانههای ویژه، خدمات بسیار متنوعی برای اعضا در نظر گرفته شده است که کتابداران متخصص به عنوان مشاوران امین این خدمات را در اختیار مراجعهکنندگان قرار میدهند. سرپرست ادارهی کل کتابخانههای عمومی استان گیلان در پایان اظهار امیدواری کرد: با امضای این تفاهمنامهی همکاری مددجویان بهزیستی استان گیلان بتوانند از امکانات بسیار خوب کتابخانهها بهرهمند شوند. گفتنی است همکاریهای دوجانبه در جهت ترویج و گسترش فرهنگ مطالعه در جامعهی زیرپوشش بهزیستی، بهرهمندی از ظرفیتها و توانمندیهای مشترک در موضوع کتاب و کتابخوانی از جمله فضاهای اداری و آموزشی، حمایتهای مادی و معنوی، تامین امکانات و خدمات فرهنگی و تفریحی و برگزاری مسابقات و جشنوارههای فرهنگی مشترک در زمینهی کتاب و کتابخوانی از مفاد اصلی این تفاهمنامه است.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.