هاتف نیوز- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گیلان گفت: 165 روستای استان از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی با برخورداری از اعتبارات صندوق توسعهی ملی تا پایان امسال، بهرهمند میشوند.
هاتف نیوز– مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گیلان گفت: 165 روستای استان از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی با برخورداری از اعتبارات صندوق توسعهی ملی تا پایان امسال، بهرهمند میشوند.
بر پایهی گزارش خبرنگار «هاتف» مهندس محمدعلی فرَامینی روز چهارشنبهی هفتهی گذشته در نشست با دستاندرکاران رسانههای گروهی استان گیلان تاکید کرد: آبرسانی به روستاهای استان یکی از طرحهای وزارت نیرو است که در چارچوب اهداف اقتصاد مقاومتی صورت میپذیرد.
وی خاطر نشان کرد: از دو هزار روستای هدفگذاری شدهی کشور در این برنامه، 165 روستا با جمعیتی افزون بر 85 هزار نفر سهم استان گیلان است که برای آبرسانی به آنها از اعتبارات صندوق توسعهی ملی استفاده میشود.
مهندس فرَامینی میزان اعتبار پیشبینی شده برای اجرای این پروژهها را 140 میلیارد تومان عنوان و گفت: 105 میلیارد تومان از این مبلغ برای نخستین بار از صندوق توسعهی ملی تامین خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه اعتبارات صندوق توسعهی ملی برای اشتغال و تولید استفاده میشود، افزود: با توجه به خدماتی بودن کار در وزارت نیرو، با موافقت مقام معظم رهبری و پیشنهاد دولت و همچنین تصویب مجلس 500 میلیون دلار معادل یکهزار و 500 میلیارد تومان امسال برای تحقق پروژههای آبرسانی به دو هزار روستای کشور از طریق صندوق توسعهی ملی پیشبینی شده است.
فرامینی اظهار نمود: با اجرای پروژههای آبرسانی به 165 روستای سهم گیلان، 7/5 درصد شاخص برخورداری روستاییان از نعمت آب آشامیدنی تنها در طول امسال افزایش مییابد.
مدیر عامل شرکت آبفار استان گیلان با بیان اینکه آبرسانی به این جمعیت روستایی طی یکسال در تاریخ کشور بینظیر خواهد بود، گفت: در سالهای گذشته افزایش شاخص برخورداری روستاییان از نعمت آب آشامیدنی 5/1 تا ۲ درصد بود.
مهندس فرَامینی با اشاره به اقدامات «دولت تدبیر و امید» در زمینهی آبرسانی به روستاهای کشور و از جمله استان گیلان گفت: شاخص بهرهمندی آب آشامیدنی روستایی از حدود 64 درصد در آغاز روی کار آمدن دولت یازدهم به 78/72 درصد تا پایان سال 94 افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گیلان همچنین با اشاره به نامگذاری اول تا هفتم تیر ماه امسال به «هفتهی صرفهجویی در مصرف آب» خاطر نشان کرد: مصرف بهینهی آب نیازمند ترویج فرهنگ مصرف بهینه، عزم ملی و اقدام همگانی است و در این جهت رسانههای گروهی نقشی بسیار موثر دارند
مهندس محمدعلی فرَامینی با تاکید بر اهمیت آب در حیات و زندگی انسان و نیز کاهش سرانهی هر ایرانی از ششهزار و 500 مترمکعب در زمان جمعیت 20 میلیون نفری کشور تصریح کرد:جمعیت کشور هماکنون بیش از 70 میلیون نفر است و سرانهی هر ایرانی از آب نیز به طور میانگین به کمتر از دو هزار و 200 مترمربع رسیده است.
وی کاهش میزان سرانه را زنگ خطر برای کشور عنوان کرد و گفت: باید برای استفاده از این منابع محدود روشهای درست مصرف کردن آب را پیدا کنیم و به کار ببندیم.
مهندس فرَامینی گفت: درست مصرف کردن آب به تک تک آحاد جامعه و به نگرش و اندیشهی آ نها برمیگردد و رمز موفقیت در اقتصاد مقاومتی و ایجاد زیرساختهایی است که محور آن تامین آب است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گیلان همچنین گفت: مدیریت درست مصرف موجب میِود تا به امنیت در تامین آب آشامیدنی دست یابیم.
مهندس محمدعلی فرَامینی با اشاره به آغاز «هفتهی صرفهجویی در مصرف آب» تاکید کرد: بخش قابل توجهی از منابع آب در دسترس ما در بخش آشامیدنی و در دیگر بخشها بدون مدیریت مصرف و به شیوهیی کاملاً غیراقتصادی استفاده میشود، که این رفتار بایستی تصحیح گردد.
وی با تاکید بر اینکه برای تامین آب آشامیدنی مورد نیاز، باید مدیریت مصرف درست داشته باشیم، تصریح کرد: به منظور مدیریت مصرف و جلوگیری از اسراف، فرهنگسازی و اقدامات عملی مورد نیاز است.
مهندس فرَامینی گفت: این فرهنگسازی باید با استفاده از رسانههای گروهی، ارتباط مستمر با مردم، افزایش سطح آگاهیهای افراد جامعه و همچنین اقدامات سختافزاری در صنعت آب و فاضلاب اجرا گردد.
وی خاطر نشان کرد: بنا به فرمایش مقام معظم رهبری، مدیریت مصرف یک مسالهی مهم در اقتصاد مقاومتی است و تاکید نمود: تکیه بر مردم یکی دیگر از ارکان اقتصاد مقاومتی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب به شمار میرود.
مهندس فرَامینی ادامه داد: موفقیت هر سیاست و برنامهی کاری در شرکتهای آب و فاضلاب روستایی به عنوان زیرمجموعهی وزارت نیرو، متکی بر پذیرش و مشارکت مردم و همکاری آنها در اجرای برنامهها است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گیلان در پایان سخنان خود گفت: روند رو به توسعهی فعالیتهای شرکتهای آبفار مرهون اتخاذ سیاستهای درست و همچنین کمک گرفتن و مشارکت دادن مردم در اجرای برنامهها است.
گفتنی است یکم تا هفتم تیر ماه امسال به عنوان «هفتهی صرفه جویی در مصرف آب» نامید شده و نخستین روز از این هفته نیز به عنوان «آب، اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» نامگذاری شده است.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.