هاتف نیوز- به مناسبت فرا رسیدن «هفتهی میراث فرهنگی» جشنوارهی پنیر سنتی ماسوله در بازار تاریخی این شهرک باستانی برگزار شد.
هاتف نیوز– به مناسبت فرا رسیدن «هفتهی میراث فرهنگی» جشنوارهی پنیر سنتی ماسوله در بازار تاریخی این شهرک باستانی برگزار شد. بر پایهی گزارش روابط عمومی ادارهی کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان؛ به مناسبت «هفتهی میراث فرهنگی» این جشنواره با هدف پاسداری از داشتههای فرهنگی و به منظور یادآوری و آشنایی هر چه بیشتر گردشگران از فرآوریپنیری سنتی و غذاهای محلی شهرک تاریخی ماسوله برگزار شد. در این جشنواره علاقمندان به احیای سنتهای گیلان در محدودهیی از پیش تعیین شده، انواع پنیرهای محلی و همچنین مجموعه غذاهای سنتی که با ویژگیپنیری محلی ماسوله را تهیه نموده و به نمایش و عرضه در آوردند. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان در حاشیهی برگزاری این جشنواره گفت: در راستای توسعهی گردشگری فرهنگی در گیلان به عنوان یک شاخهی تخصصی، برای برپایی 30 جشنوارهی بومی – محلی در سال برنامهریزی و طرحریزی شده است. وی با بیان اینکه جشنوارهها نقشی موثر در نمایش آیین و سنن کهن و نیز معرفی داشتههای فرهنگی دارند، بر ضرورت توجه به عناصر هویتساز تاکید کرد. رضا علیزاده همچنین در ارتباط با ثبت جهانی ماسوله اذعان کرد: پروندهی ثبت جهانی ماسوله در دست پیگیری بوده و بهزودی به یونسکو ارائه میشود. این مقام مسوول با بیان اینکه کشورهای بسیاری برای ثبت جهانی آثار خود در نوبت هستند، خاطر نشان کرد: خوشبختانه ایراداتی را که به عنوان سد راه در مسیر ثبت جهانی شهرک تاریخی ماسوله وارد شده بود، برطرف گردیده است. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان خاطرنشان کرد: غنای فرهنگی و تاریخی ماسوله آنچنان است که توانی بالقوه در جهت تبدیل شدن به موزهیی عظیم در مقیاس جهانی را دارد؛ به دلیل همت همگانی و عزم جمعی در تحقق این امر نقشی موثر را ایفا خواهد نمود.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.