کد خبر : 8140
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۵

هیجدهمین جشنواره‌ی خیرین مدرسه‌ساز گیلان در رشت برگزار شد

هیجدهمین جشنواره‌ی خیرین مدرسه‌ساز گیلان در رشت برگزار شد

هاتف نیوز- هیجدهمین جشنواره‌ی خیرین مدرسه‌ساز استان گیلان روز شنبه‌ی گذشته با حضور مقامات و مسوولان کشوری و استانی در «تالار گلستان رشت» برگزار شد.

هاتف نیوز– هیجدهمین جشنواره‌ی خیرین مدرسه‌ساز استان گیلان روز شنبه‌ی گذشته با حضور مقامات و مسوولان کشوری و استانی در «تالار گلستان رشت» برگزار شد.
بر پایه‌ی گزارش خبرنگار «هاتف» این همایش با شرکت دکتر مهدی نوید ادهم دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش کشور، مهندس سیدباقرمسلمی معاونت پشتیبانی و مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور، مهندس حجت‌شعبانپور معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان، مهندس علی اوسط مقدم مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس استان گیلان، میرمسعودی و یعقوبی رئیس و مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز گیلان و شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نیکوکاران مدرسه‌ساز برگزار شد.
در این آیین مهندس علی اوسط مقدم در سخنانی با تاکید بر اینکه مدرسه مکان رسیدن به تعالی هر انسان است کار نیکوکاران مدرسه‌سازان را کاری بسیار خداپسندانه برای گسترش و ترویج علم و دانش در کشور و استان توصیف کرد و گفت: مدرسه‌سازان افراد منتخب خداوند در مسیر تعالی انسانها هستند.
وی افزود: نیکوکاران مدرسه‌ساز با عشق و علاقه‌ی خالصانه وارد انجام این کار نیک و ماندگار می‌شوند و با عشق مدرسه می‌سازند تا در ترویج علم و دانش و توسعه‌ی کشور گام بردارند.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان گیلان در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: یکهزار و 100 کلاس درس به وسیله‌ی خیرین مدرسه‌ساز تاکنون در گیلان مقاومسازی و نوسازی شده است که 20درصد کل کلاسهای ساخته شده را شامل می‌شود.46
وی اضافه کرد: با تلاش و کوشش خیرین مدرسه‌ساز است که تحولی اساسی در زیرساختهای مربوط به تعلیم و تربیت در استان گیلان صورت می‌گیرد اما این تلاشها کافی نیست بلکه در استان گیلان در زمینه‌ی تدارک مدرسه کاستیهایی در بخشهای مختلف آموزش و پرورش وجود دارد و رفع این کاستیها نیازمند همت خیرین مدرسه‌ساز و همکاری دولت محترم است.
در ادامه‌ی این همایش مهدی حاجتی مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان نیز در سخنانی گفت: خیرین مدرسه‌ساز کاری ارزشمند و ماندگار را در زمینه‌ی توسعه‌ی علم و دانش انجام می‌دهند
وی تاکید کرد: همه مسوول هستیم تا در حد توان و امکان برای بسط، گسترش و ترویج علم و دانش گامهایی موثر برداریم.
حاجتی گفت: توسعه‌ی فرهنگی و علمی کشور نیازمند همکاری همگان در بخشهای مختلف است و آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند به این هدف نهایی برسد.
وی تصریح کرد: اعتبارات دولتی که به آموزش و پرورش اختصاص داده می‌شود کافی نیست به همین دلیل کار خداپسندانه‌ و ایثارگرانه‌ی خیران مدرسه‌ساز کمکی بسیار بزرگ به آموزش و پرورش است.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان همچنین از نیکوکاران مدرسه‌ساز به عنوان ستارگان درخشان جامعه یاد کرد که حمایتی ویژه در توسعه‌ی فرهنگی جامعه انجام می‌دهند.
سپس مهندس حجت شعبانپور خطاب به حاضران در سخنانی گفت: استاندار گیلان نگاهی ویژه به مقوله‌ی آموزش و پرورش دارند و به همین دلیل سال گذشته 12 نشست شورای آموزش و پرورش استان به ریاست استاندار و جلساتی با حضور سه معاون او برگزار شده است.
وی به اقدامات نیکوکاران مدرسه‌ساز استان گیلان به عنوان اقداماتی که ریشه در تاریخ این خطه دارد، اشاره کرد و افزود: از سالهای گذشته فعالیت این افراد وجود داشته است و در 18 سال سپری شده این اقدامات ساماندهی شده‌اند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با بیان اینکه اتفاقی قابل توجه در سال 94 رخ داد و آن اینکه اداره‌ی کل نوسازی و تجهیز مدارس گیلان سال گذشته مشکل گرمایشی 222 مدرسه در قالب یکهزار و 470 کلاس درس را حل کرد.
حجت شعبانپور سپس با بیان اینکه امسال با تلاش اداره‌ی کل نوسازی و تجهیز مدارس گیلان 96 طرح در قالب 470 کلاس در دست تهیه است، خاطر نشان کرد:بخش اعظم این اقدامات از طریق کمک خیرین مدرسه‌ساز صورت گرفته است.47
در ادامه دکتر نوید ادهم گفت: خیرین مدرسه‌ساز خدماتی بسیار ارزشمند برای آموزش و پرورش و ارتقای فرهنگ کشور انجام می‌دهند.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش کشور سپس با بیان اینکه 30 درصد مدارس کشور به وسیله‌ی خیرین مدرسه‌ساز ساخته شده گفت: اگر مشارکت و همکاری این افراد نبود آموزش و پرورش با کاستیهای بیشتر روبه‌رو می‌شد، که این مساله خوشایند نیست.
وی با بیان اینکه نیکوکاران مدرسه‌ساز حدود 30 سال است که برای آموزش و پرورش مدرسه می‌سازند، گفت: ساخت مدرسه هم‌اکنون با گذشته تفاوت اساسی یافته است چون مدارسی که ساخته می‌شوند باید برای مدت طولانی پایدار باقی بمانند از این رو امروزه که دوره‌ی ابتدایی به دو دوره‌ی سه ساله تبدیل شده است، باید مدارس ابتدایی با ضریب سه ساخته شوند.
محمد میرمسعودی رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز گیلان هم این همایش گفت: خیرین مدرسه‌ساز کانون مهر و محبت جامعه هستند و ما در استان گیلان از وجود مبارک 532 خیر مدرسه‌ساز بهره‌می ۤریم که 441 نفر از آنان مرد و 91 نفر زن هستند.
وی با بیان اینکه نیکوکارانی که در ساخت مدرسه هستند، گامی بزرگ برای توسعه‌ی علمی و گسترش دانش جامعه برداشته‌اند؛ گفت: کار خیرین معامله با خدا است و معامله با خدا ضرر ندارد.
میر مسعودی افزودد: خیرین مدرسه‌ساز همچنین برای ترویج و گسترش علم و دانش و نیز تربیت انسانهای جامعه گامهایی بسیار ارزشمند در جامعه برمی‌دارند که اشاعه و ترویح فرهنگ نیکوکاری را می‌توان از اهداف اصلی خیرین مدرسه‌ساز عنوان کرد.
گفتنی است اجرای سرود گروه دانش‌آموزی، دکلمه، پخش کلیپ، اجرای موسیقی زنده با موضوع خیرین مدرسه‌ساز، سخنرانی مهندس مسلمی معاونت پشتیبانی و مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور، نشست خبری و اهدای تندیس و لوح سپاس به برخی از برگزیدگان از جمله برنامه‌های این همایش بود.
معاون سازمان نوسازی مدارس کشور در این همایش گفت: باید بتوانیم از ظرفیت خیرین محترم برای ساخت و تجهیز مدارس در مناطق محروم کشور بیشتر بهره ببریم.
مهندس سیدباقر مسلمی گفت: 107 هزار مدرسه در قالب 530 هزار کلاس درس با زیربنای معادل 73 میلیون و 850 هزار مترمربع تاکنون ساخته‌ایم که از این میزان 20 درصد را خیران مدرسه‌ساز ساخته‌اند.
وی با بیان اینکه در برخی از سالها نیکوکاران مدرسه‌ساز 800 میلیارد تومان کمک کردند، اظهار نمود: علم، دانش و توسعه‌ی علمی در هر کشور تضمین‌کننده‌ی توسعه‌ی پایدار است.
گفتنی اینکه در جریان برگزاری این همایش نمایشگاهی از عکسهای مدرسه‌های ساخته شده به وسیله‌ی نیکوکاران مدرسه‌ساز استان گیلان در طول سالهای گذشته برپا شد.

IMG_6158

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.