کد خبر : 7800
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۹

در نشست بررسی راههای بهبود کیفیت نان در رشت مطرح شد؛ از اسفند ماه امسال نانواییهای رشت باید از آرد متناسب با نوع پخت نان استفاده نمايند

در نشست بررسی راههای بهبود کیفیت نان در رشت مطرح شد؛ از اسفند ماه امسال نانواییهای رشت باید از آرد متناسب با نوع پخت نان استفاده نمايند

هاتف نیوز- روز يكشنبه 18 بهمن ماه امسال نشست ارتقای كيفيت و بهبود وضعیت نان شهرستان رشت با حضور كارشناسان دستگاههاي مختلف اجرايي، نظارتي، كارخانجات آردسازي استان و هيات رئيسه‌ی اتحاديه‌ی نانوايان شهرستان رشت برگزار گرديد.

   هاتف نیوز– روز يكشنبه 18 بهمن ماه امسال نشست ارتقای كيفيت و بهبود وضعیت نان شهرستان رشت با حضور كارشناسان دستگاههاي مختلف اجرايي، نظارتي، كارخانجات آردسازي استان و هيات رئيسه‌ی اتحاديه‌ی نانوايان شهرستان رشت برگزار گرديد.
بر پایه‌ی گزارش روابط عمومی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه‌ی 7 در اين نشست مهندس رمضان كامران‌پي مديرعامل این شركت در سخنانی با اشاره به مصوبات نشستهای پیشین و گذشته در زمینه‌ی راهکارهای بهبود و ارتقای كيفيت نان و تاكيد بر استفاده از آرد متناسب با نوع پخت، بر لزوم افزايش ارزش غذايي نان و كيفيت پخت آن برای ايجاد رضايتمندي مصرف‌كنندگان تاكيد نمود.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه‌ی 7 همچنین استفاده از آرد سبوسگرفته در واحدهاي سنگك، لواش و تافتون را يكي از گامهاي مهم و اساسی در تامين سلامت غذايي و ارتقای كيفيت و بهبود نانهای تولیدی عنوان نمود و خواستار توجه به این موضوع شد.
مهندس كامران‌پي در زمینه‌ی مقابله و برخورد جدي با استفاده‌كنندگان از افزودنيهاي غيرمجاز در فرآيند پخت نان نیز گفت: استان گيلان يكي از استانهاي پيشتاز در اين زمینه است.
وی خواستار جديت هر چه بيشتر دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتی – درمانی، اتحاديه‌ی نانوان و دیگر ارگانهاي نظارتي در برخورد با متخلفان گرديد.
در ادامه‌ی این نشست نیز اعضای حاضر در جلسه با ارائه‌ی نکته نظرات خود و تاكيد بر لزوم استفاده از آرد سبوسگرفته در فرآيند پخت نانهای لواش، سنگ و تافتون در واحدهاي نانوايي آزادپز و يارنه‌یي، مصوب نمودند تا از اسفند ماه امسال همه‌ی واحدهاي یاد شده مي‌بايست از آرد متناسب با نوع پخت نان استفاده نمايند و در صورت استفاده از آردهاي غيرمرتبط با نوع پخت و همچنين افزودنيهاي غيرمجاز در فرآيند توليد نان، موارد تخلف آنها برای تشديد در برخورد قانوني به ارگانهاي نظارتي اعلام مي‌گردد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.