هاتف نیوز- روز يكشنبه 18 بهمن ماه امسال نشست ارتقای كيفيت و بهبود وضعیت نان شهرستان رشت با حضور كارشناسان دستگاههاي مختلف اجرايي، نظارتي، كارخانجات آردسازي استان و هيات رئيسهی اتحاديهی نانوايان شهرستان رشت برگزار گرديد.
هاتف نیوز– روز يكشنبه 18 بهمن ماه امسال نشست ارتقای كيفيت و بهبود وضعیت نان شهرستان رشت با حضور كارشناسان دستگاههاي مختلف اجرايي، نظارتي، كارخانجات آردسازي استان و هيات رئيسهی اتحاديهی نانوايان شهرستان رشت برگزار گرديد. بر پایهی گزارش روابط عمومی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقهی 7 در اين نشست مهندس رمضان كامرانپي مديرعامل این شركت در سخنانی با اشاره به مصوبات نشستهای پیشین و گذشته در زمینهی راهکارهای بهبود و ارتقای كيفيت نان و تاكيد بر استفاده از آرد متناسب با نوع پخت، بر لزوم افزايش ارزش غذايي نان و كيفيت پخت آن برای ايجاد رضايتمندي مصرفكنندگان تاكيد نمود. مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقهی 7 همچنین استفاده از آرد سبوسگرفته در واحدهاي سنگك، لواش و تافتون را يكي از گامهاي مهم و اساسی در تامين سلامت غذايي و ارتقای كيفيت و بهبود نانهای تولیدی عنوان نمود و خواستار توجه به این موضوع شد. مهندس كامرانپي در زمینهی مقابله و برخورد جدي با استفادهكنندگان از افزودنيهاي غيرمجاز در فرآيند پخت نان نیز گفت: استان گيلان يكي از استانهاي پيشتاز در اين زمینه است. وی خواستار جديت هر چه بيشتر دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتی – درمانی، اتحاديهی نانوان و دیگر ارگانهاي نظارتي در برخورد با متخلفان گرديد. در ادامهی این نشست نیز اعضای حاضر در جلسه با ارائهی نکته نظرات خود و تاكيد بر لزوم استفاده از آرد سبوسگرفته در فرآيند پخت نانهای لواش، سنگ و تافتون در واحدهاي نانوايي آزادپز و يارنهیي، مصوب نمودند تا از اسفند ماه امسال همهی واحدهاي یاد شده ميبايست از آرد متناسب با نوع پخت نان استفاده نمايند و در صورت استفاده از آردهاي غيرمرتبط با نوع پخت و همچنين افزودنيهاي غيرمجاز در فرآيند توليد نان، موارد تخلف آنها برای تشديد در برخورد قانوني به ارگانهاي نظارتي اعلام ميگردد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.