هاتف نیوز– هفتهی گذشته رئيس و اعضای جدید هيات مديرهی اتحاديهی نانوايان شهرستان بندر انزلي با مهندس رمضان كامرانپي مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقهی 7 ديدار و دربارهی اهم موضوعات مربوط به تولید نان گفتوگو كردند.
هاتف نیوز– هفتهی گذشته رئيس و اعضای جدید هيات مديرهی اتحاديهی نانوايان شهرستان بندر انزلي با مهندس رمضان كامرانپي مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقهی 7 ديدار و دربارهی اهم موضوعات مربوط به تولید نان گفتوگو كردند. در اين ديدار رئيس و اعضای هيات رئيسهی اتحاديه نانوايان شهرستان بندرانزلي با بيان موارد و مشكلات نانوايان شهرستان خود، به ویژه نانواياني كه آرد يارانهیي دريافت مينمايند، خواستار حمايت بخشهاي مربوطه در جهت بهسازي و ارتقای كيفيت نان در اين شهرستان شدند. در ادامهی این نشست هم مهندس كامرانپي در سخنانی با تبريك به اعضای جديد هیات رئیسهی اتحادیهی نانوایان بندرانزی برای آنها آرزوي موفقيت نمود و تاکید کرد: کیفیت نان تولیدی به سه عامل مواد اولیهی مناسب، مهارت و توانایی پخت نان به وسیلهی نانوا و امکانات، ماشینالات و وسایل مدرن و مناسب بستگی دارد. مهندس رمضان کامرانپی مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقهی 7 همچنین ارتقای سطح مهارت پخت نانوايان را يكي از موارد مهم در افزايش و بهبود كيفيت نان عنوان نمود و خواستار اهتمام ويژهی اتحاديه نانوايان برای ترغيب نانوايان شهرستانهای مختلف به شركت در دورههاي مهارت پخت ادارهی کل آموزش فني و حرفهاي استان گیلان گرديد. وی تاکید کرد: شرکت غله با همکاری ادارهی کل آموزش فنی و حرفهای استان گیلان دورههای آموزشی پخت نان و آموزشهای مهارتی این رشته را برای نانواهای شهرستانهای مختلف برگزار میکند تا با آموزش نانواها گامی اساسی برای بهبود کیفیت نانهای تولیدی برداشته شود. مهندس کامرانپی تاکید کرد: هر ساله شركت غله و خدمات بازرگاني منطقهی 7 با عقد قرارداد و امضای تفاهمنامهی همکاری با ادارهی کل آموزش فني و حرفهاي استان، اقدام به برگزاري دورههاي مهارت فني و حرفهیي براي نانوايان استان مينمايد. وی شرکت در این دورهها را یکی از عوامل موثر در بهبود نانهای تولیدی دانست.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.