کد خبر : 6334
تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۸

توسعه‌ی اقتصادي گيلان نيازمند صنعت گردشگري به ويژه در زمینه‌ی غذا و خوراک است

توسعه‌ی اقتصادي گيلان نيازمند صنعت گردشگري به ويژه در زمینه‌ی غذا و خوراک است

هاتف نیوز- «سمينار سلامت و ايمني مواد غذايي» با تاكيد بر شعار سازمان جهاني بهداشت و ايمني غذا «از مزرعه تا سفره» با حضور دكتر سیدمحمدعلی ثابت‌قدم شهردار کلانشهر رشت، دكتر فرخي مسوول شعبه‌ی انجمن علمي بهداشت محيط گيلان و فاطمه قديمي مدير روابط عمومي و امور بين‌الملل شهرداري رشت در سالن اجتماعات «مجتمع فرهنگي شهيد مطهري انزلي» برگزار شد.

    هاتف نیوز– «سمينار سلامت و ايمني مواد غذايي» با تاكيد بر شعار سازمان جهاني بهداشت و ايمني غذا «از مزرعه تا سفره» با حضور دكتر سیدمحمدعلی ثابت‌قدم شهردار کلانشهر رشت، دكتر فرخي مسوول شعبه‌ی انجمن علمي بهداشت محيط گيلان و فاطمه قديمي مدير روابط عمومي و امور بين‌الملل شهرداري رشت در سالن اجتماعات «مجتمع فرهنگي شهيد مطهري انزلي» برگزار شد.
دكتر ثابت‌قدم در اين سمينار تخصصي در سخنانی اظهار کرد: در حوزه‌ی سلامت غذايي «از مزرعه تا سفره» براي دستيابي به سلامت ايمني مواد غذايي مي‌بايست برنامه‌ريزي اصولي انجام شود.
وي افزود: وقتي به اجزای اين مقوله نگاه مي‌كنيم مشخص می‌شود كه مباحث مديريت و اقتصاد در حوزه‌ی مربوط به سلامت بيشترين اهميت را دارد و اگر قرار است به سلامت غذا و خوراك و همچنين بهداشت محيط توجه شود مي‌بايست به يك اقتصاد پايدار و يك مديريت پايدار دست پيدا كنیم.
شهردار کلانشهر رشت تصريح كرد: براي اينكه بتوانيم تمام فرآيندها را چه از بعد نظارتي و چه از بعد اجرایی به وسیله‌ی مجريان بيشتر رعايت کنیم مي‌بايست نقش كمك دولت به توليدكنندگان بيشتر لحاظ شود.
دكتر ثابت‌قدم خاطر نشان كرد: وقتي وارد اجزا مي‌شويم مي‌بينيم كه اين امور اكثراً در فرهنگ اجرايي و نظارتي خود درست اجرا نمي‌شود.
وي افزود: همچنان اعتقاد دارم كه توسعه‌ی اقتصادي گيلان نيازمند صنعت گردشگري است به ويژه در حوزه‌ی غذايي و خوراک است و ما بايد گردشگري را به عنوان يك اصل در اقتصاد پايدار منطقه برگزينيم.29
وي با اشاره به معضلات موجود در راه سلامت توليدات كشاورزي گيلان، گفت: در منطقه‌ی سراوان که محل دفن زباله‌ها است و با توجه به شيرابه‌هاي موجود در آن درصد آلايندگي آن متاسفانه شهرت جهاني پيدا كرده و اين آلايندگي در استان ايجاد فضاي نامناسبي براي گردشگران مي‌كند و باعث آن مي‌شود كه نتوانيم گردشگران داخلي و خارجي را جذب كنيم، همچنین باعث بيماريهاي مختلف مانند انواع تومور و سرطان مي‌شود، بایستی برنامه‌ریزی کرد.
شهردار کلانشهر رشت تاكيد نمود: برنامه‌هايي براي کاهش درصد آلايندگيهايي كه در رودخانه‌ها موجود است، آماده شده كه ان‌شاء الله بتوانيم با كمك سرمايه‌گذاران به سمت حل اين مشكل گام برداريم.
دكتر ثابت قدم در پايان سخنانش خاطر نشان كرد: يكي از جنبه‌هاي مثبت براي جذب گردشگر مقوله‌ی تنوع غذايي در استان گيلان است كه ما بتوانيم آن را در سطح ملي و بين‌المللي ثبت كنيم و گردشگران جهاني را به اين سمت هدايت كنيم.
گفتني است در اين سمينار تخصصي دكتر رمضاني عضو هيأت علمي موسسه‌ی تحقيقات گياهپزشكي كشور، دكتر محمدي عضو انستيتو تحقيقات تغذيه و صنايع غذايي كشور، خانم دكتر اكرمي عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشكي يزد، خانم مهندس جعفريان از اداره‌ی كل استاندارد استان گيلان، خانم دكتر تبريزي عضو هيأت علمي دانشگاه آزاد واحد لاهيجان و مهندس غلامي از مركز سلامت و محيط كار به ارائه‌ی سخنراني پرداختند.

28

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.