کد خبر : 4255
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۲

با استانداردسازی چای جایگاه واقعی این محصول استراتژیک گیلان، تثبیت می‌شود

با استانداردسازی چای جایگاه واقعی این محصول استراتژیک گیلان، تثبیت می‌شود

هاتف‌نیوز – در سمينار آموزشي «آشنايي با اصول ارزيابي حسي چاي» مدیر کل استاندارد استان گیلان تاکید کرد: با استانداردسازی تولیدی چای جایگاه این محصول استراتژیک گیلان در داخل و خارج کشور تثبیت می‌شود.

    هاتف‌نیوز – در سمينار آموزشي «آشنايي با اصول ارزيابي حسي چاي» مدیر کل استاندارد استان گیلان تاکید کرد: با استانداردسازی تولیدی چای جایگاه این محصول استراتژیک گیلان در داخل و خارج کشور تثبیت می‌شود.
بر پایه‌ی گزارش «هاتف‌>یوز» به نقل از روابط عمومي اداره‌ی كل استاندارد استان گيلان هفته‌ی گذشته سمينار آموزشي «آشنايي با اصول ارزيابي حسي چاي» با حضور كارشناسان آزمايشگاههاي چاي ادارات كل استاندارد سراسر كشور در شهر لاهيجان برگزار شد.
بر پایه‌ی اين گزارش در آیین آغازین اين سمينار كه با حضور مهندس کاظم کسرایی فرماندار شهرستان لاهيجان و رئيس دانشگاه آزاد اسلامي لاهيجان در این دانشگاه برگزار شد، مدير كل استاندارد استان گيلان در سخنانی با اشاره به اينكه 90 درصد چاي كشور در استان گيلان توليد مي‌شود، گفت: با توجه به اهميت آموزش و اينكه استانداردها ويژگيهای مهم در صنايع غذايي هستند و از اهميتی بسیار فراوان برخوردارند، با آموزش استاندارد ويژگيهاي يكي از استراتژيك‌ترين محصول كشور، می‌توان كمكي به ارتقاي سطح علمي بدنه‌ی كارشناسي سازمان نمود.
مهندس محمدعلی يوسفي افزود: با توجه به مشكلات موجود در ساختار كشت و توليد چاي، استانداردسازي این محصول مي‌تواند كمك شايان توجهی به ارتقای سطح و جایگاه این محصول استراتژیک ایرانی چه در داخل و چه در خارج کشور بنماید.16
در ادامه نیز کاظم كسرايي با اشاره به اهميت شهر لاهيجان در تولید چاي كشور و اینکه چای ایرانی کاملاً بدون افزودني است، عنوان کرد: چاي به سبب وجود موثرش در سبد مصرفی خانوار، جزو كالاهاي استراتژيك بوده و هست.
فرماندار شهرستان لاهیجان سپس با بیان این نکته که اهميت آموزش بر هيچكس پوشيده نيست از برگزاری این سمینار آموزشی قدردانی کرد و يكي از راهكارهاي حمايت از چاي را كيفي‌سازي تولید آن با كمك استانداردها دانست.
دکتر آقاجان‌زاده رئيس مركز تحقيقات چاي كشور نیز در سخنانی با ارائه‌ی گزارشی از فعالیتهای این سازمان، از اجرای برنامه‌هايي براي كنترل بيولوژيك و كاهش مصرف سموم شيميايي خبر داد و با بیان اینکه مركز تحقیقات چای کشور در آستانه‌ی تبديل شدن به آزمايشگاه همكار استاندارد است، گفت: سه هزار و 400 هكتار سطح زير كشت چاي در كشور داریم که با توجه به ذائقه‌ی مصرف‌كنندگان باید به دنبال اصلاح ساختار براي باغها و كارخانجات چاي كشور باشیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 3 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.