کد خبر : 3529
تاریخ انتشار : جمعه ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۱

تلاشها برای زنده کردن صنعت نساجی گیلان آغاز شده است

تلاشها برای زنده کردن صنعت نساجی گیلان آغاز شده است

هاتف نیوز – گویا قرار است 130 هکتار زمین برای احداث شهرک نساجی در استان گیلان برای زنده کردن صنعت نساجی در این استان اختصاص یابد.

    هاتف نیوز – گویا قرار است 130 هکتار زمین برای احداث شهرک نساجی در استان گیلان برای زنده کردن صنعت نساجی در این استان اختصاص یابد.
دکتر علی منتظری پنجشنبه‌ی گذشته در حاشیه‌ی برنامه‌ی بازدید مدیرکل دفتر نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت از چندین در طرح نساجی استان گیلان در جمع خبرنگاران گفت: گیلانیان از گذشته تا کنون شناخت و آگاهی خوب و مناسب از صنعت نساجی دارند و همچنین عنوان کرد: صنایع نوین گیلان با صنعت نساجی شناخته می‌شود.
بر پایه‌ی گزارش «ایرنا» رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با اشاره به سازگاری آب و هوای گیلان با این صنعت به ویژه در زمینه‌ی احیای صنعت ابریشم و کارخانه‌های ابریشم‌کشی گفت: در دو سال گذشته پیگیر احیای صنعت نساجی در استان بودیم و مذاکراتی نیز با سرمایه‌گذاران در زمینه‌ی صنعت ابریشم انجام داده‌ایم.
منتظری با اشاره به پیگیری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برای احداث شهرک نساجی اظهار کرد: درصدد هستیم با توجه به قول مساعد بانک صنعت و معدن و پیگیری سرمایه‌گذاران، زمینی را در اختیار آنها بگذاریم تا بخش عمده‌ی شرکتهای نساجی آنجا متمرکز شده و صنعت نساجی استان را به اوج روزهای خود برسانیم. وی با اشاره به مزیتهای استان گیلان برای توسعه‌ی این صنعت، گفت: گیلان خاستگاه ابریشم است اما هم‌اکنون به دلیل کمبود درختان توت این صنعت هم در استان به سمت فراموشی پیش می‌رود.
دکتر منتظری گفت: از پنج واحد صنعتی ابریشم‌کشی در استان گیلان به علت تامین نشدن درخت توت مورد نیاز، تنها دو واحد فعال هستند.43
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان در ادامه با اشاره به فعالیت دو هزار و 600 واحد فعال صنعتی در گیلان گفت: 78 هزار نفر در این واحدهای صنعتی به طور مستقیم بیمه شده و مشغول به کار هستند.
وی افزود: افزون بر یکهزار و 100 واحد صنعتی نیمه تمام دارای پیشرفت فیزیکی مناسب هم داریم که در صورت تامین اعتبار در یکی دوسال آینده وارد چرخه‌ی تولید می‌شوند.
وی رویکرد این سازمان را حفظ شرایط موجود و تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی عنوان کرد و افزود: وظیفه‌ی ما این است که این واحدها را سر پا نگه داریم.
دکتر منتظری یادآورشد: به همین منظور کارگروه حمایت از تولید در استان گیلان شکل گرفته و به طور جدی در تلاش هستیم تا مشکلات واحدهای استان را در تعامل و همکاری با دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل رفع کنیم.
گفتنی است مدیرکل دفتر نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت روز پنجشنبه‌ی گذشته به همراه هیاتی رسانه‌یی از چندین واحد نساجی استان گیلان بازدید کرد.
وی به همراه هیات رسانه‌یی خود از شش واحد تولیدی و صنعتی بخش نساجی و پوشاک استان گیلان در شهرستانهای رشت و بندرانزلی بازدید کرد.
بازدید از شرکت «سرزمین شاد» در بندرانزلی آغاز شد و در ادامه از خطوط تولید کارخانه‌ی «ریسندگی گیلان»بازدید گردید و سپس از کارخانه‌ی «ایران پوپلین»، «شرکت بازیابان»، «آبفران شمال» نیز در این سفر یکروزه دیدن به عمل آمد.
در هر کارخانه مسوولان و مدیران شرکتهای یاد شده توضیحاتی را برای هیات بازدیدکننده ارائه می‌دادند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.