هاتفنیوز – بر پایهی گزارش روابط عمومي ادارهی كل استاندارد استان گيلان به منظور بررسي همكاري دو جانبه بین این ادارهی کل و ادارهی کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در زمينهی تهیه و تدوين استانداردهاي مربوط به محصولات بومي استان گيلان، نشستی مشترك با حضور مديران و كارشناسان اين دو ادارهی کل در رشت برگزار شد.
هاتفنیوز – بر پایهی گزارش روابط عمومي ادارهی كل استاندارد استان گيلان به منظور بررسي همكاري دو جانبه بین این ادارهی کل و ادارهی کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در زمينهی تهیه و تدوين استانداردهاي مربوط به محصولات بومي استان گيلان، نشستی مشترك با حضور مديران و كارشناسان اين دو ادارهی کل در رشت برگزار شد. در نشست صادقيپور رئيس ادارهی هماهنگي و تدوين استاندارد استان گيلان گزارشی مختصر از نحوه و چگونگی تدوين استانداردها و فعاليتهاي مشترک انجام شده در اين زمینه ارائه كرد و سپس مهندس محمدعلی یوسفی مدير كل استاندارد استان گيلان با اشاره به اهتمام این ادارهی کل برای تدوين استاندارد كالاهاي بومي استان گفت: تدوين دو استاندارد در زمینهی صنايع دستي براي صنعت مرواربافي در سال 92، نخستین گام از مشاركت اين دو ادارهی کل بود كه اميدواريم اين همكاري با تدوين استانداردهايي براي غذاهاي بومي گیلان ادامه پيدا كند. مهندس يوسفي با هشدار در زمینهی پيشقدم شدن برخی استانهای كشور برای تدوين استاندارد محصولاتي كه كاملاً بومي استان گيلان هستند، خواستار تسريع و تداوم در اين همكاريهای دوجانبه شد. در ادامه رضا علیزاده مدير كل ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي استان گيلان با قدردانی از برگزاري نشست مشترك یاد شده، از اهتمام و حساسيت ادارهی كل استاندارد استان گيلان برای تدوین استانداردهای محصولات بومی استان تشكر كرد و افزود: آمادهی انجام هر گونه همكاري با ادارهی کل استاندارد در تدوين استانداردهاي اقلام بومي استان هستيم. عليزاده از ثبت ملي فرآوردهی بومی «زيتون پرورده» به نام گيلان در آيندهیي نزديك خبر داد و ابراز اميدواري كرد: اين همكاري مشترك به تدوين استانداردهايي در زمينهی خدمات نيز منجر گردد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.