کد خبر : 2371
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۲۳:۲۴

سنگکهای امروزی بهداشتي‌تر هستند

سنگکهای امروزی بهداشتي‌تر هستند

هاتف‌نیوز – مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه‌ی ۷ کشور گفت: نان سنگک امروزی که با حرارت غیرمستقیم پخت می‌شوند از نانهایی که در گذشته بر روی سنگها پخته می‌شدند، بهداشتی‌تر هستند.

    هاتف‌نیوز – مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه‌ی ۷ کشور گفت: نان سنگک امروزی که با حرارت غیرمستقیم پخت می‌شوند از نانهایی که در گذشته بر روی سنگها پخته می‌شدند، بهداشتی‌تر هستند.
بر پایه‌ی گزارش پایگاه جامع اطلاع‌رسانی صنعت، معدن و تجارت استان گیلان، مهندس رمضان کامران پی گفت: در استان گیلان چهار هزار واحد نانوایی وجود دارد که ۷۰ درصد این واحدها نان بربری می‌پزند و در ۳۰ درصد باقیمانده دیگر نانها همچون سنگک و لواش پخت می‌شود.
وی در باره‌ی نزدیک شدن طعم نانهای سنگک و بربری در استان گیلان اضافه کرد: صاحبان نانواییهای سنگک از همان آرد نان بربری برای پخت نان سنگک استفاده می‌کنند به همین دلیل این دو نوع نان سنتی گیلان طعم تقریباً یکسانی پیدا کرده‌اند.
وی با اشاره به اینکه در گذشته از آردهای با سبوس‌گیری کمتر برای پخت نان سنگک استفاده می‌شد که به همین دلیل این نان از نانهای مغذی به خصوص برای مصرف کودکان محسوب می‌گردید، ادامه داد: اما امروزه دیگر صاحبان نانواییهای سنگک کمتر حاضر می‌شوند از آردهای قدیمی استفاده کنند زیرا پخت نان با آرد سبوس‌گیری کمتر به مهارت بهترنانوا نیاز دارد.
مهندس کامران‌پی درباره‌ی تغییر نحوه‌ی پخت نان سنگک در نانواییهای استان گیلان نیز تصریح کرد: در گذشته این نوع از نان را بر روی سنگ می‌پختند اما نان سنگکهای امروزی که با حرارت غیرمستقیم پخت می‌شوند، بهداشتی‌ترند.

17

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.