هاتفنیوز – پایگاه اطلاعرسانی ادارهی کل استاندارد استان گیلان از اعلام نظر این ادارهی كل در ارتباط با موضوع استفاده از روغن پالم در فرآوردههاي شیری خبر داد. بر پایهی گزارش روابط عمومي ادارهی كل استاندارد استان گيلان در پي برخي اظهار نظرها در زمینهی استفاده از روغن گياهي پالم در فرآوردههاي لبني توليد
هاتفنیوز – پایگاه اطلاعرسانی ادارهی کل استاندارد استان گیلان از اعلام نظر این ادارهی كل در ارتباط با موضوع استفاده از روغن پالم در فرآوردههاي شیری خبر داد. بر پایهی گزارش روابط عمومي ادارهی كل استاندارد استان گيلان در پي برخي اظهار نظرها در زمینهی استفاده از روغن گياهي پالم در فرآوردههاي لبني توليد شده در استان، بدينوسيله اعلام ميدارد بهرهگيري از چربي گياهي در بعضي از فرآوردههاي لبني مانند پنير، شيرخشك، بستني و خامه مجاز بوده؛ اما استفاده از روغن پالم طبق ضوابط و معيارهاي استاندارد ملي در شير و ماست پرچرب غيرمجاز است. بر پایهی این گزارش هر چند شناسايي نوع چربي حيواني يا گياهي در فرآوردههاي لبني كاری ساده و آسان نيست، اما در صورت تشخيص و معرفي واحدهاي لبني متخلف و متقلب به وسیلهی معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي گيلان، اين ادارهی كل سريعاً نسبت به تعليق پروانه و برخورد با واحد تولیدی معرفی شده اقدام خواهد كرد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.